Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Луків

Фб Павла Іванюка

Четвер, 7 квітня 2022, 12:37

Заступника мера Пустомит затримали під час спроби продати гуманітарне авто (оновлено)

Андрій Луків

Авто, яке місто отримало як гуманітарну допомогу, Андрій Луків намагався продати за 100 тисяч гривень.

Про це повідомляє голова територіально-стратегічного розвитку у Львівській області у школі бойового гопака "Шаблезуб" Павло Іванюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 6 квітня, правоохоронці затримали першого заступника міського голови Пустомит Андрія Луківа під час отримання 100 тисяч гривень за продаж автомобіля, яке місто отримало як гуманітарну допомогу.

"У часи, коли в країні війна, волонтери роблять все можливе і неможливе, а наші хлопці віддають своє життя за свободу України, в наших рідних Пустомитах відбуваються речі, які не побажаєш навіть ворогу.

6 квітня 2022 року на продажі гуманітарного автомобіля правоохоронними органами було затримано першого заступника мера міста Андрія Луківа. За дану автівку він хотів отримати неправомірну вигоду у сумі 100 тис. грн" – написав Іванюк.

Як уточнили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, посадовець вимагав та одержав 100 тисяч гривень хабаря від волонтера за передачу автобуса, який міська рада безплатно отримала від однієї з асоціацій Фінляндії у якості гуманітарної допомоги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.