Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб Максима Козицького

Четвер, 14 квітня 2022, 15:00

Козицький та його молода команда не може підрахувати свою зарплату протягом 5 днів

Максим Козицький

Львівська ОВА попросила 20 днів для того, щоб надати інформацію про зарплати керівництва за березень цього року.

Про це йдеться у відповіді Львівської обласної військової адміністрації на запит Варіантів.

Львівська ОВА, після того, як минуло 5 днів, передбачених законодавством для відповіді на журналістський запит, вирішила продовжили термін розгляду звернення про заробітну плату голови адміністрації Максима Козицького та всіх його заступників за березень цього року ще на 20 днів.

"На Ваш запит від 06 квітня 2022 року обласна військова адміністрація повідомляє про продовження строку розгляду запиту до 20 робочих днів, відповідно до частини четвертої статті 20 ЗУ "Про доступ до публічної інформації".

Відповідно до частини першої статті 23 ЗУ "Про доступ до публічної інформації" рішення, дії чи бездіяльність розпорядників інформації, що порушили законні права та інтереси запитувача, можуть бути оскаржені до керівника розпорядника, вищого органу або суду" – йдеться у відповіді на запит.

Зазначимо, на початку березня цього року, вже після початку широкомасштабного вторгнення РФ в Україну, Львівська ОВА без жодного відтермінування надала інформацію про зарплати голови Львівської ОВА та його заступників за лютий.

 

Додамо, що починаючи з 2020 року Варіанти щомісяця оприлюднюють інформацію про зарплати керівництва Львівської ОВА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.