Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Назарій Брезіцький

Фб Назарія Брезіцького

Середа, 20 квітня 2022, 13:35

Сусіди просять Брезіцького зайнятися вихованням його сучки

Назарій Брезіцький

Собака львівського бізнесмена Назарія Брезіцького лякає його сусідів голосним гавканням.

Мешканці двох вулиць у центрі Львова збирають підписи та готують звернення до Поліції Львівської області, де просять зобов'язати бізнесмена Назарія Брезіцького навчити свого пса чемної поведінки, щоб він з-за кущів не кидався на перехожих з гавкотом.

Про це йдеться в одному з міських пабліків.  

Сусіди неодноразово просили Брезіцького врегулювати ситуацію, адже гавкання пса, який з-за кущів і паркану кидається всіх перехожих у найбільш несподіваний момент, заважає, а також лякає маленьких дітей. Однак власник не вжив жодних заходів, щоб хоч якось виправити ситуацію.

"Собака зранку стояла на столі в альтанці на рівні з парканом та гавкала так, що вуха закладало", – повідомила сьогодні одна дописувачка групи.

Нагадаємо, раніше влада Львова зобов'язала Брезіцького демонтувати незаконного встановлену альтанку.

Назарій Брезіцький балотувався у міські голова Львова під час останніх виборів. Юриста Назарія Брезіцького пов'язують з рейдерським захопленням земель та підприємств у Львові. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.