Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

П'ятниця, 22 квітня 2022, 15:18

Козицький обіцяє знайти розкрадачів гуманітарки у своєму оточенні

Максим Козицький

Максим Козицький прокоментував інформацію щодо розкрадання поставок гуманітарної допомоги на території Львівщини.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

У ЗМІ поширилася інформація щодо неналежної організації поставок та розподілу гуманітарної допомоги, яка надходить в Україну. У ній, зокрема, заявляють про причетність голови Львівської ОВА Максима Козицькго до  розкрадання цієї гумдопомоги.

Натомість Козицький опублікував офіційний коментар, де звинуватив ЗМІ в атаці на керівництво області.

"Львівська ОВА за весь воєнний період не отримувала жодних гуманітарних вантажів ні від ГО "Союз Українок", ні від інших юридичних чи фізичних осіб зі США. Відповідно, ні я, ні інші посадовці ЛОВА до названих гуманітарних вантажів жодного відношення не мали і не мають. Це наводить на думку, що сюжет явно має замовний характер і є яскравим прикладом медіакілерства та маніпулювання громадською думкою" – заявив Козицький.

За його словами, Львівстку ОВА хочуть дискредитувати політичні опоненти чинної влади.

"Інформація походить від певних політичних кіл, які вже раніше завдавали очевидної шкоди Львову і Львівщині. Окрім намагання нанести репутаційні збитки чинній адміністрації, звинувачення мене та посадовців ЛОВА у прямих маніпуляціях гуманітарною допомогою можуть мати і далекосяжні наслідки підривного характеру. Це буде з'ясовано найближчим часом" – додав Козицький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.