Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

промисловість Львівщини

Понеділок, 25 квітня 2022, 12:26

На Львівщину релокувалися понад 90 підприємств

промисловість Львівщини

У Львівську області переїхали найбільше підприємств з інших областей.

Про це повідомляє видання UBR.

Станом на 18 квітня українські підприємства подали понад тисячу заявок на релокацію до дев'яти областей Західної України (Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Тернопільська, Хмельницька, Чернівецька, Вінницька, Волинська, Рівненська).

У Львівську область станом на 20 квітня релокували 92 підприємства, з них 38 відновили роботу, а ще 50 незабаром мали завершити переїзд. Завдяки релокації на Львівщину вдалося зберегти близько 800 робочих місць.

До Чернівецької області до 15 квітня переїхало понад 60 підприємств, а в Закарпатській ОВА станом на 15 квітня на території області запрацювали 58 релокованих підприємств, ще 59 здійснювали переїзд або перебували у процесі розміщення.

До Тернопільської ОВА до 18 квітня надійшла 141 заявка на релокацію підприємств, 26 з них уже розпочали роботу, а Хмельницька область 19 квітня отримала 228 заявок на переїзд від бізнесу, при цьому вже вдалося переїхати 25 підприємствам. У регіоні зарезервовано 420 об'єктів для потужностей того, хто бажає переїхати бізнесу.

В Івано-Франківську область станом на 6 квітня переїхати планували близько 100 підприємств, майже 20 провели релокацію потужностей.

У Рівненській області 12 квітня прийняли 15 підприємств, ще 155 були готові розпочати переїзд. Сумарно на переїзд до Рівненської області було подано 589 заявок.

У Вінницьку область станом на 14 квітня переїхало 8 підприємств, з яких 3 вже тоді розпочали роботу. Місцевої ОВА було опрацьовано 68 заявок на релокацію.

У Волинську область станом на 19 квітня оброблялося лише 8 заявок на релокацію, лише 6 підприємств встигли частково переїхати. При цьому область спромоглася підготувати 72 локації для розміщення підприємств.

Нагадаємо, станом на 20 квітня 93 релоковані підприємства завершили переїзд на територію області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.