Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Середа, 27 квітня 2022, 14:20

На Львівщині за два місяці виявили 217 диверсантів

Максим Козицький

За два місяці у області перевірили понад 5000 осіб та виявили 217 диверсантів.

Про це сьогодні, 27 квітня, на брифінгу повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Станом на сьогодні, починаючи з 24 лютого, на території Львівської області виявили 217 диверсантів та людей, які незаконно переправляли військовозобов'язаних чоловіків за кордон.

"Антитерористичним штабом перевірено понад 5350 осіб щодо їхньої участі в підривній діяльності. З них 217 притягнули до відповідальності.

Правоохоронці розпочали 14 кримінальних проваджень в межах яких особам повідомили про підозру. Йдеться про підозру в державній зраді, про поширення інформації про переміщення й розташування ЗСУ, незаконне переправлення людей через кордон.

Виявлено та припинено 39 кібератак на державні та електронні ресурси регіону, заблоковано діяльність понад 90 інформаційних ресурсів і сторінок, які використовувались для проведення інформаційно-пропогандистської діяльності РФ проти України" – наголосив Козицький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.