Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Оксана Білозір

Фб Білозір

Середа, 27 квітня 2022, 14:35

Україночка Білозір звинувачує шльопкі Полякової у некреативному переспіві її пісень

Оксана Білозір

Оксана Білозір звинуватила Ольгу Полякову у порушенні авторського права та пригрозила судом.

Про це повідомила Оксана Білозір на своїй сторінці у Фейсбуці.

Українська співачка Оксана Білозір звинуватила співачок Ольгу Полякову та Тоню Матвієнко в тому, що вони без дозволу переспівали її пісні.

Зокрема, Полякова переспівала мелодію Скорика, відому, як "Свічка" – присвячену геноциду українців через Голодомор, а Матвієнко виконала пісню "Коханий", яку Ігор Білозір присвятив жінці та Квітці Цісик. Ольга Полежака виконала пісню "Кленова балада".

"Мені звичайно приємно, що багатьом з вас подобаються пісні, які я виконую, але щоб уже так нахабно їх переспівувати. Без огляду на авторське право, інтелектуальні права, прожите мною моє життя у моїх піснях… Невже не вистачає творчої фантазії та свого креативного мислення? Нагадую, що війна війною, а закони в Україні працюють! Хочете отримувати листи-щастя?" – написала Білозір.

Нагадаємо, що випускниця Львівської консерваторії та вокалістка ВІА Ватра Оксана Білозір була народною депутаткою України IV, V, VI, VIII скликань, а також міністром культури і мистецтв України (з 4 лютого 2005 до 16 травня 2005) та міністром культури і туризму України (з 16 травня 2005 до 27 вересня 2005). У 2019 році Оксану Білозір підозрювали у зведенні незаконної багатоповерхівки у Києві.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.