Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

АЗС ОККО

Понеділок, 2 травня 2022, 10:28

ОККО та WOG обмежили продаж пального

АЗС ОККО

Мережі АЗС ОККО та  WOG обмежили об’єм заправки до 10 літрів на одне авто за наявності картки лояльності.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Українські мережі АЗС ОККО та WOG через дефіцит пального заявили про тимчасове обмеження його продажу 10 літрів за наявності картки лояльності чи застосунку.

"З 29.04 вводиться обмеження в 10 л на добу для приватних клієнтів при готівковому розрахунку чи оплаті банківськими картками, і лише за наявності картки лояльності PRIDE. Система PRIDE контролюватиме ліміт автоматично. При цьому скасовується обмеження відпуску в каністри", – зазначає мережа WOG.

Натомість у мережі АЗС ОККО уточнили, що непреміальні бензин А-95 та дизельне паливо, як і раніше, доступні лише для критичної інфраструктури, ЗСУ, за паливними картками та талонами.

"Наші гості, що мають картку Fishka, можуть заправлятися пальним PULLS 95 і PULLS Diesel – від 10 л в одне авто.... ті, хто не мають карти Fishka – 5 л в одне авто" – зазначають у ОККО.

Нагадаємо, дефіцит пального в Україні виник через припинення його поставок з традиційних ринків Білорусі та РФ та блокування морських поставок, масованих ударів російського агресора по інфраструктурі ринку, зокрема, руйнування Кременчуцького НПЗ, а також через запроваджені урядом граничні ціни на бензин та дизпаливо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.