Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Трускавець

Середа, 4 травня 2022, 14:36

У Трускавці сім порушників комендантської години мобілізують до ЗСУ

Трускавець

У Трускавці за два тижні комендантську годину порушили понад 90 осіб, з них 7 планують вручити повістки.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

У Трускавці Дрогобицького району під час комендантської години, що триває з 23:00 до 5:00 год, за останні два тижні перевірили 92 порушників, які у заборонений час перебували на вулиці та у публічних місцях.

З них 12 осіб перебували у стані алкогольного сп’яніння, серед них, як переселенці, так і мешканці Трускавця. Чотирьох водіїв доставили у відділ поліції з підозрою на алкогольне або наркотичне сп’яніння.

"Сімом особам призовного віку, службовці Дрогобицького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (військкомат), які входять до складу патрулів, вручили військові повістки. Відтак незабаром вони поповнять лави Збройних сил України.

Серед порушників комендантської години зафіксували також неповнолітніх осіб віком від 14 до 18 років" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з середини квітня у Трускавці порушникам комендантської години вирішили вручати повістки, а у водіїв, які перебувають за кермом у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, вилучають автівки на потреби армії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.