Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Борислав

П'ятниця, 6 травня 2022, 10:15

У Бориславі збільшили вартість проїзду у транспорті

Борислав

З 6 травня вартість проїзду в громадському транспорті Борислава становить 10 гривень.

Про це повідомляє Бориславська міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 5 травня, виконавчий комітет Бориславської міськради прийняв рішення збільшити з 6 травня вартість проїзду в пасажирському транспорті до 10 гривень.

Збільшення вартості проїзду у міськраді аргументували різким подорожчанням пального.

"Ціни на пальне зросли майже вдвічі. Одним із найбільш постраждалих напрямків такого здорожчання – є пасажирські перевезення. Адже суттєвою складовою тарифу на ці послуги є, власне, пальне. Останні тижні в Бориславській громаді неокупність послуги перевізник частково компенсував зменшенням кількості рейсів" – наголосили у міськраді.

Саме тому тариф на послуги з перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування у Бориславі підняли до 10 гривень.

"Це дозволить перевізнику втриматись та частково нормалізувати роботу, змінімізувати збитки, але проблему не вирішить. Затверджений тариф випливає із розрахунку станом на січень 2022 року, коли пальне коштувало 32 грн. Зараз ціни на АЗС коливаються в межах 57-60 грн. Проте регуляторна процедура вимагає дотримання термінів і не дозволяє затвердити економічно-доцільний тариф невідкладно" – додали у міськраді Борислава.

Нагадаємо, з початку травня в Україні значно зросли ціни на пальне.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.