Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів травень

Неділя, 8 травня 2022, 10:12

Влада Радехова заборонила покладати квіти до пам'ятникам загиблим радянським воїнам

Львів травень

У Радехівської МТГ 8-9 травня заборонено проводити масові заходи. 

 Міський голова Радехова Степан Коханчук 6 травня заборонив проведення масових заходів 8-9 травня, в тому числі покладати квіти до Меморіальних комплексів загиблим радянським воїнам. 

Про це повідомила пресслужба Радехівської МТГ.

„Відповідно до розпорядження міського голови ... «Про заборону проведення масових заходів 8-9 травня 2022 року» на території Радехівської міської територіальної громади заборонено проводити масові заходи 8-9 травня 2022 року, в тому числі покладати квіти до Меморіальних комплексів загиблим радянським воїнам, які розташовані на території Радехівської міської територіальної громади”, - сказано у повідомлені.

Про заборону урочистих заходів повідомила також пресслужба Стрийскьої тергромади. 

Нагадаємо, міський голова Львова Садовий закликав народи Європи відзначити День пам'яті та примирення з синьо-жовтими українськими прапорами, а от львів'янам він спершу порадив провести ці дні на городах. 

Сьогодні Садовий закликав містян "нікуди з міста їхати не треба. Не витрачайте пальне. Краще подбайте про укриття на випадок тривоги. Прямо після того, як прочитали цей текст. Підіть і перевірте, чи доступне ваше укриття. Якщо воно закрите, то всіма можливими методами, включаючи дзвінок в поліцію, забезпечте собі укриття". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.