Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

П'ятниця, 13 травня 2022, 11:14

30 спеців за 7 місяців заточили новий сайт Козицького під кишенькову Дію

Максим Козицький

Вчора запрацював оновлений сайт Львівської ОВА.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Вчора, 12 травня, запрацював оновлений сайт Львівської обласної військової адміністрації, який розробила компанія SoftServe на благодійних засадах.

Сайт доповнили інформаційними розділами, оформили в уніфікованому дизайні, поєднавши урядовий стиль та стиль Дія, а також адаптували платформу для людей з порушеннями зору. 

"Цей проєкт з'явився близько року тому і ми планували наш оновлений сайт запустити у березні, але війна кардинально змінила не лише наші плани, але й цілої країни. Одним із завдань, які я поставив для себе, було оновлення інтернет-обличчя Львівської ОВА, що ми успішно реалізували та запрезентували" – наголосив заступник начальника Львівської ОВА з цифрових питань Олександр Кулепін.

За словами керівника інженерного напряму SoftServe, куратора команди розробників сайту Андрія Браницького, шрифт нового сайту збільшили до 200% для людей з порушеннями зору.

"Над усім цим працювала команда з майже 30 спеціалістів" – додав Андрій Браницький.

Нагадаємо, SoftServe – українська ІТ-компанія, що працює у сфері розробки програмного забезпечення і надання консультаційних послуг. Головні офіси компанії знаходяться в Остіні (США, Техас) і Львові. 

Членом ради директорів компанії SoftServe, а також комерційним директором SoftServe Колсалтинг є депутат Львівської облради від Самопомочі Тарас Вервега.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.