Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП на Львівщині

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 16 травня 2022, 15:38

На Львівщині п'яна водійка збила четверо пішоходів

ДТП на Львівщині

В одному з сіл Львівського району водійка авто Форд наїхала на пішоходів, які з травмами потрапили до лікарні.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 15 травня, о 22.20 год в одному з сіл Львівського району водійка авто Форд, 44-річна місцева мешканка, що перебувала у нетверезому стані, наїхала на пішоходів, які йшли дорогою.

Внаслідок аварії постраждали 35-річний мешканець міста Рава-Руська, 11-річний львів'янин, 38-річна мешканка села, де сталась ДТП, та 33-річна іноземка. Усіх їх з травмами госпіталізували до лікарні.

За цим фактом слідчі відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №1 відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.