Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Трускавець

Понеділок, 16 травня 2022, 14:51

У Трускавці збільшили вартість проїзду у транспорті

Трускавець

Вартість проїзду в громадському транспорті Трускавця становитиме 10 гривень.

Про це повідомляє Трускавецька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 16 травня, виконавчий комітет Трускавецької міськради прийняв рішення збільшити вартість проїзду в пасажирському транспорті з 7 до 10 гривень.

Збільшення вартості проїзду у міськраді аргументували різким подорожчанням пального.

Як наголосили у міськраді, пенсіонери та інваліди ІІІ групи оплачуватимуть 50% вартості проїзду, тобто 5 грн. Інші особи, які мають пільгу згідно з законом, їздитимуть безплатно (ветерани, воїни АТО, діти-сироти, діти з багатодітних сімей, чорнобильці І-ІІ груп, інваліди І-ІІ груп, особи з інвалідністю внаслідок війни, воїни УПА тощо).

"Трускавець найпізніше в регіоні підняв ціни на перевезення внутрішньоміськими маршрутами. В сусідніх Дрогобичі та Бориславі вартість проїзду містом зросла вже кілька тижнів тому. Різко підняли тариф на перевезення і на приміських маршрутах. Причина зрозуміла – різкий стрибок цін на пальне (бензин та дизпаливо). Якщо вартість пального і далі зростатиме, то не виключено, що перевізники пропонуватимуть нові тарифи" – додали у міськраді.

Нагадаємо, з початку травня в Україні значно зросли ціни на пальне.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.