Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

санаторій "Янтар"

vartonews.com.ua

Понеділок, 23 травня 2022, 12:59

У Трускавці продають два радянських санаторії

санаторій "Янтар"

"Трускавецькурорт" виставив на продаж будівлі санаторіїв "Янтар" і "Рубін" вартістю 11 мільйонів доларів.

Про це повідомляє видання "Варто – Галицькі новини".

У соцмережах з’явився інформація про продаж будівель двох радянських санаторіїв "Янтар" і "Рубін" у Трускавці. Десятиповерхові будівлі продають за 5,5 млн доларів кожна, а загальна вартість нерухомості становить 11 млн доларів.

Зазначимо, санаторії "Янтар" і "Рубін" не працюють з 2014 року, вони є одними із найбільших у Трускавці та займають площу у майже 4 гектари. Будинки багато років не обслуговуються, стоять порожніми без опалення та з зношеними комунікаціями.

Власником будівель є комплекс санаторіїв ЗАТ "Трускавецькурорт" разом з санаторіями "Кристал" та "Алмаз". Натомість понад 50% акцій ПрАТ "Трускавецькурорт" має зареєстрована на Сейшельських островах компанія VLD Holding Limited.

Площа землі під санаторіями майже 4 гектари. Трускавчани вважають, що саме вона є спокусою для покупців, адже будинки багато років не обслуговуються, стоять порожніми без опалення зі зношеними комунікаціями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.