Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська ОВА

Четвер, 26 травня 2022, 10:38

Львівщина придбала військові державні облігації на 200 мільйонів

Львівська ОВА

Львівська ОВА придбала військові державні облігації завдяки перевиконанню обласного бюджету.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

У вівторок, 24 травня, Львівська ОВА придбала військові державні облігації на 200 мільйонів гривень для підтримки обороноздатності держави. 

Як заявив директор департаменту фінансів Львівської ОВА Олег Демків, позику для державного бюджету Львівщина змогла зробити завдяки перевиконанню обласного бюджету.

"Завдяки перевиконанню планових завдань обласного бюджету за доходами з’явилися додаткові кошти. Ми вирішили вибрати той варіант бюджетних "капіталовкладень", який максимально сприятиме наближенню нашої спільної перемоги – придбати військові облігації внутрішньої державної позики. 24 травня 200 мільйонів гривень з обласного бюджету пішли за цим призначенням" – зазначив Олег Демків.

Зазначимо, військові облігації – це інвестиційний інструмент підтримки державного бюджету, доступний для громадян, бізнесу та іноземних інвесторів.

Кошти від облігацій, залучені в державний бюджет України, використовуються на безперебійне забезпечення фінансових потреб держави в умовах воєнного стану – соціальні та оборонні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.