Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський історичний музей

П'ятниця, 27 травня 2022, 15:15

Львівський історичний музей не оприлюднюватиме зарплату свого директора

Львівський історичний музей

Львівський історичний музей вирішив не оприлюднювати інформацію про зарплати свого керівництва до закінчення війни в Україні.

Про це йдеться у відповіді КЗ ЛОР "Львівський історичний музей" на запит Варіантів.

Керівництво Львівського історичного музею відмовилося надати інформацію про заробітну плату директора музею Романа Чмелика впродовж січня-квітня цього року та за всі інші місяці, поки Україна перебуватиме у воєнному стані.

У музеї наголосили, що ще 28 лютого Торгово-промислова палата України визнала військову агресію РФ щодо України як "обставини непереборної сили", тому інформацію про зарплату директора комунального закладу вони зможуть надати після завершення війни.

Нагадаємо, Роман Чмелик очолює Львівський історичний музей з 2016 року. Він переміг у конкурсі на цю посаду.

Додамо, Львівська міськрада також вирішила не оприлюднювати зарплат Андрія Садового та його заступників до закінчення війни в Україні, посилаючись на рішення Торгово-промислової палати.

Натомість у Львівській ОВА та Львівській облраді вирішили не приховувати інформацію про зарплати свого керівництва за квітень 2022 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.