Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

утилізація батарейок

Середа, 1 червня 2022, 14:24

Львівські екобуси: куди здавати використані батарейки та лампи у червні

утилізація батарейок

Львів'яни можуть здавати використані батарейки та лампи на перероблення до кінця червня.

Про це повідомляє управління екології та природних ресурсів департаменту містобудування Львівської міської ради.

Для зручності мешканців, які здають відпрацьовані лампи і батарейки на утилізацію, екобуси мають зупинки у всіх районах Львова, а також у Винниках, Брюховичах і Рудно. Управління екології та природних ресурсів департаменту містобудування Львівської міськради просить приносити відпрацьовані лампи і батарейки на утилізацію.

У червні автобус для вивезення на утилізацію відпрацьованих ламп та батарейок курсуватиме Львовом чотири рази на тиждень: у четвер, п'ятницю та суботу.

Умови прийому використаних люмінесцентних трубчастих та компактних ламп і термометрів:

1. Використані люмінесцентні трубчасті та компактні лампи і ртутні термометри приймаються на безкоштовній основі лише від мешканців м. Львова, смт. Рудне, смт. Брюховичі та м. Виники.

2. Використані люмінесцентні трубчасті та компактні лампи і ртутні термометри приймаються в упаковках виробника чи іншій безпечній тарі;

3. Використані люмінесцентні трубчасті та компактні лампи і ртутні термометри приймаються від мешканців у кількості, яка не перевищує 10 одиниць кожного виду.

4. Використані люмінесцентні трубчасті та компактні лампи і ртутні термометри приймаються від підприємств, установ, організацій усіх форм власності (бюджетні, приватні, тощо) шляхом укладання угод з ДП "Боднарівка" ЛКП "Зелений Львів" за розцінками, затвердженими рішенням виконавчого комітету від 02.12.2016 № 1139 "Про погодження вартості переробки відпрацьованих ртутьмісних відходів".

Нагадаємо, у Львові є 212 пунктів збору батарейок: школи, комунальні підприємства, супермаркети, ринки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.