Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зони відпочинку Львівщина

google.com

Середа, 1 червня 2022, 11:00

Козицький затвердив 23 місця відпочинку на водоймах Львівщини

зони відпочинку Львівщина

Мешканці зможуть купатись на 23 пляжах області.

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький  визначив місця відпочинку мешканців на водних об’єктах Львівської області.

Про це сказано в розпорядженні начальника ОВА від 31 травня. 

Мешканцям Львівщині  цього року дозволено купатись та ловити рибу в 23 місцях відпочинку, в тому числі: у Львівському районі - 11, Стрийському -9, у Золочівському, Дрогобицькому та Яворівському - по одному.

Перелік затверджених місць відпочинку на водоймах Львівщини: 

Дрогобицький район: с. Модричі, зона відпочинку «Козацький хутір» 

Золочівський район:  м. Золочів, став в парку «Здоров’я» 

Львівський  район: смт Брюховичі гот. комплекс «Колиба», смт Брюховичі  ФОП Савчук Альбіна Євгенівна, став, с. Воля Гамулецька База «Альбатрос», с. Майдан База відпочинку «Чарівні озера», м. Пустомити, став для купання ТзОВ «Озерний край», с. Старе Село, БВ «Бухта Вікінгів», с. Давидів, «Львівська Швейцарія», став для купання, м. Перемишляни,  озеро МКП «Комунальник», с. Стрілки, Готельно-відпочинковий комплекс ТзОВ «Узлісся», с. Коросно, озеро комплексу «Гостинний Двір», с. Підберізці, відпочинковий комплекс «Пальміра Резорт».  

Стрийський район:

м. Моршин, Став КП «Зелене місто»;

Гонятичівська сільська рада, озеро Задорожне: зони відпочинку підприємства «ГОВІ», «Західна пальміра», «Лемберг-лейк», «Скай-лайк фішен», «Чорна перлина», «Байкал-Резорт» (Р.І. Мельник).

Тростянецька сільська територіальна громада, водойма «Задорожнє»

Миколаївська міська рада: зона відпочинку Водойма «Барбара»

Яворівський район: с.Верещиця Рекреаційна водойма Яворівського Національного природного парку.

Козицький зобов’язав начальників районних військових адміністрацій та голів міських, селищних, сільських територіальних громад спільно з представниками територіальних підрозділів Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області до 01 червня створити комісії з перевірки водних об’єктів на підпорядкованих адміністративних територіях та провести перевірки водних об’єктів щодо стану дотримання вимог Правил охорони життя людей на водних об’єктах України та подати акти перевірок департаменту з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації до 15 червня.

Раніше ІА ВАрианти, які виготовляють новини Львова та Львівської області, повідомляли про те, що цього року на Водохреща у області було підготувлено 8 місць та 12 водойм, де проводились організовані купання та забавляння 19 січня, на свято Богоявлення Господнього.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.