Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

dpsu.gov.ua

Середа, 1 червня 2022, 15:59

У Шегинях затримали українця з зброєю, наркотиками і символікою СССР

контрабанда

Українець намагався виїхати до Польщі, перевозячи в авто зброю, наркотики, поштові марки та символіку СССР.

Про це повідомила пресслужба Державної прикордонної служби України.

Вчора, 31 травня, у пункті пропуску "Шегині" прикордонники затримали 39-річного українця, водія легковика Hyundai, який намагався виїхати до Польщі, перевозячи зброю, наркотики, антикваріат, годинники, банкноти, поштові марки та символіку СССР.

"Прикордонники спільно з працівниками митниці, із залученням службового собаки з пошуку зброї, виявили мисливську рушницю та пістолет. Під час подальшої перевірки, у багажному відділенні між заднім сидінням водія та газовим обладнанням, а також під обшивкою автомобіля, виявили: затворну раму зі стволом та прицілом, патрони з гумовою кулею, світло-шумової дії та для спортивної стрільби, одинадцять ножів, багнетів та шабель, бортовий авіаційний годинник та авіаційний варіометр.

А також оглядова група знайшла 600 монет різного номіналу, серед яких російські ювілейні монети, викарбувані з нагоди алексії АР Крим з антиукраїнською пропагандою, колекцію поштових марок, яка налічує близько 1 500 штук, 150 банкнот, близько 200 різних нагрудних знаків, медалей та відзнак, дев’ять годинників, старовинну ікону, недійсні посвідчення та пусті бланки посвідчень у кількості 100 штук, георгіївські стрічки та іншу символіку СССР" – наголосили в Держприкордонслужбі.

Крім цього, в авто українця знайшли також марихуану. Чоловіка затримали, а контрабанду та авто вилучили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.