Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Комарно

wikipedia.org

П'ятниця, 3 червня 2022, 10:04

Депутати Комарнівської міськради не змогли скасувати премії та надбавки для чиновників

Комарно

Під час розгляду питання в залі звучала ненормативна лексика, а мер запропонував депутатам взяти повістки.

Депутати Комарнівської міськради Львівського району Львівської області на позачерговій сесії 31 травня не ухвалили рішення "Про внесення змін до рішення Комарнівської міської ради №1320 та №1322 від 27.01.22р. (щодо умов оплати праці працівників апарату Комарнівської міської ради та Комарнівського міського голови)" (ПР 1854), яким пропонувалось скасувати для міського голови та чиновникам виконавчого апарату міськради премії та надбавки.

"За дане рішення проголосували – 12, проти – 0, утрималось – 2, не голосували – 2,  відсутніх – 10. Рішення не прийняте. (Результати поіменного голосування додаються)" – сказано у протоколі сесії.

Секретар міської ради Іван Вовк під час обговорення зазначив, що проєкт рішення з юридичної точки зору є нікчемним та закликав депутатів не голосувати, а з метою економії бюджету запропонував скликати комісію і напрацювати коректні проєкти рішень, щодо змін попередніх рішень.

Міський голова Ігор Черевичник зазначив, що за останні три місяці (березень-травень) надав працівникам премії в розмірі 10%, як і передбачено Постановою 268 Кабміну. Оголосив розміри заробітної плати працівників міської ради. Закликав депутатів взяти повістки.

Депутат Володимир Іванюк натомість запитав про заробітну плату голови. Після чого "в залі звучала ненормативна лексика" – зазначено у протоколі.

Депутат Роман Юрга нагадав, що міський голова Ігор Черевичник, коли ще був кандидатом на цю посаду, обіцяв зменшити розрив між заробітною платою працівників, а насправді у квітні 2022 року міський голова отримав 40 500 грн, начальник відділу – 12 600 грн, тобто різниця в рази.

Позачергова сесія була скликана на вимогу третини депутатів з тим, щоб розглянути питання про скасування премій, виплат за високі досягнення та виплати матеріальних допомог працівникам виконавчого комітету міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.