Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

pastic.ru

Середа, 6 лютого 2013, 12:20

Легенди про "Сім'ю" продукують підконтрольні олігархам ЗМІ – Писарчук

Міфи про так звану "Сім'ю" – людей із провладної верхівки, пов'язаних родинними зв'язками з Віктором Януковичем, – створюють підконтрольні олігархам мас-медіа.

Таку думку в інтерв'ю ІА ZIK висловив голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук. 

Він зазначив, що виникнення міфу про "Сім'ю" пов'язане з оновленням складу уряду та появі у ньому нових сил, непідконтрольних олігархам.

"Ясна річ, що це викликатиме великий спротив, що будуть з’являтися різні міфи про "Сім’ю" і тому подібне, тому що мало кому з акул бізнесу подобається платити великі податки. Але не можуть компанії з мільярдними оборотами сплачувати до бюджету суми, співмірні з тим, що сплачують львівські ринки. Легенди про "Сім’ю" продукують підконтрольні олігархам ЗМІ", – зазначив Писарчук. 

Він зазначив, що тривалий час не уповноважений народом олігархат через своїх людей серед депутатів ВР та в структурах влади активно впливав на українську політику.  

"Ось чому, коли президент призначає уряд непідконтрольних їм осіб, це викликає в них не тільки занепокоєння, але і бажання створити політичний дискомфорт в їхній роботі", – резюмував Писарчук. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.