Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дрогобич

П'ятниця, 3 червня 2022, 16:10

У Дрогобичі на час дії воєнного стану зменшили структуру міськради

Дрогобич

Для економії бюджету у міськраді Дрогобича затвердили тимчасову структуру на час дії воєнного стану.

Про це повідомила Дрогобицька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Міський голова Дрогобича Тарас Кучма підписав розпорядження, яким затвердив у мерії нову тимчасову штатну структуру на час воєнного стану для економії бюджетних коштів.

Зокрема, загальна чисельність працівників, які увійшли до тимчасової структури становить 114 осіб із 152 з-поміж виконавчого комітету ради та 214,25 працівника із 279,25 загалом.

Працівники, які не ввійшли в склад тимчасової структури, на час воєнного стану перебуватимуть на оголошеному простої.

"Оголошення простою особового складу здійснено з урахуванням людей, які під час мобілізації вибувають до складу ЗСУ та інших військових формувань, а також працівників, які мають малих дітей чи батьків, що потребують постійного догляду, або інші особисті причини, а також з урахуванням рекомендацій керівників структурних підрозділів" – йдеться у повідомленні міськради Дрогобича.

Крім цього, для економії коштів, у новій структурі ради скоротили кількість управлінь, відділів та секторів. 

"Перехід на тимчасову структуру та штатний розпис буде здійснено з 6 червня. Ми провели ретельний аналіз чинної структури, перерозподіл особового складу та затвердили нове комплектування структурних підрозділів. Ми цінуємо та бережемо наші кадри. Однак таке рішення є вимушеним і діятиме виключно на час воєнного стану" – наголосив заступник міського голови, керуючий справами виконкому Володимир Коцюба.

Структура діятиме протягом воєнного стану, а розпорядження втратить чинність не пізніше, ніж через 30 днів з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.