Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Понеділок, 6 червня 2022, 16:50

У Львові працює Офіс підтримки родин військовослужбовців

Львів

Офіс підтримки родин військовослужбовців забезпечує зв'язок з військовими та їх родинами та надає усю необхідну допомогу.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

На території Львівської області працює Офіс підтримки родин військовослужбовців, який забезпечує прямий зв'язок з військовими та їх родинами, наданням їм усієї необхідної допомоги.

Для оперативного вирішення запитів Офіс підтримки родин військовослужбовців співпрацює з Територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки, військовими формуваннями, правоохоронними органами, територіальними органами Пенсійного фонду України, органами місцевого самоврядування та органами соціального захисту населення у Львівській області.

Офіс підтримки родин військовослужбовців надає таку допомогу:

- первинне консультування військовослужбовців та їх близьких родичів, ідентифікація проблеми, підготовка алгоритму (плану дій) із розв'язання проблеми;

- формування пакета документів, комунікація із відповідальними органами, передання документів для прийняття рішення;

- психологічний супровід та детальне роз’яснення з питань проходження військової служби та участі у зоні бойових дій;

- допомога близьким та родинам військовослужбовців з питань отримання соціальних виплат, пошуку у реєстрах зниклих та полонених (в т.ч. набуття статусу особи, яка зникла безвісти за особливих обставин);

- безкоштовний адвокатський супровід (pro bono) з питань правового захисту та відновлення прав військовослужбовців (встановлення фактів, що мають юридичне значення; соціальних гарантій та ін.).

Офіс підтримки родин військовослужбовців працює у робочі дні тижня з 10.00 до 18.00 год на вул. Коперника, 17 у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.