Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівтеплоенерго

Середа, 8 червня 2022, 11:28

У Львові розпочинають відновлювати подачу гарячої води

Львівтеплоенерго

З 9 червня у місті розпочнеться відновлення гарячого водопостачання після гідравлічних випробувань.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Завтра, 9 червня, ЛКП "Залізничнетеплоенерго" і ЛМКП "Львівтеплоенерго" розпочнуть відновлювати подачу гарячої води своїм споживачам після гідравлічних випробувань.

Як розповів директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Олександр Одинець, відновлення відбуватиметься від котелень, натомість споживачі від ТЕЦ-1 і ТЦ "Північна" почнуть отримувати гарячу воду орієнтовно з 27 червня.

"Від більшості котелень ми вже завершили гідравлічні випробування теплових мереж. Тому плануємо з 9 червня відновити подачу гарячої води від усіх котелень ЛКП "Залізничнетеплоенерго" – це фактично весь Залізничний район і частина Шевченківського, і районних котелень ЛМКП "Львівтеплоенерго" – це Галицький район, частини Личаківського і Шевченківського районів.

Натомість ще тривають складні роботи на мережах від ТЕЦ-1 і ТЦ "Північна", а також на самих ТЕЦ, тому від цих об’єктів гарячу воду плануємо відновити з 27 червня. Йдеться про Сихівський, Франківський, частини Личаківського і Шевченківського районів" – наголосив Олександр Одинець.

За його словами, цьогоріч дефектів уже більше, аніж загалом минулого року. За попередніми підрахунками, їх виявлено приблизно 150. В основному це недоліки на запірній арматурі, засувках і теплових камерах.

Нагадаємо, цього року гідравлічні випробування теплових мереж стартували з 23 травня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.