Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Середа, 8 червня 2022, 16:05

Директора одного з військових лісництв Львівщини викрили на хабарі

Посадовець отримав від підприємця 17 тисяч гривень за незаконний продаж деревини.

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у військовій і оборонній сфері Західного регіону на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 7 червня, правоохоронці затримали директора військового лісництва на Львівщині, якого звинувачують у вимаганні та отриманні 17 тис. грн хабаря від підприємця.

"Директор військового лісництва на Львівщині налагодив схему отримання грошової винагороди за надання можливості приватній особі безперешкодно закуповувати деревину поза межами аукціонних торгів.

Встановлено, що закупівля природних товарів здійснювалась за заниженими цінами, без відповідних дозвільних документів та офіційної проплати, а сама лісопродукція використовувалась покупцем на власні потреби" – йдеться у повідомленні.

Посадовця лісгоспу затримали під час отримання другого траншу хабаря у 9,5 тис. грн, наразі правоохоронці вирішують питання про повідомлення йому про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади. 

Хабарнику загрожує від 5 до 10 років ув’язнення з трирічним позбавленням обіймати певні посади та займатись певною діяльністю та з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.