Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

П'ятниця, 10 червня 2022, 16:04

Понад 200 підприємств Львівщини отримали відшкодування за працевлаштування переселенців

Львівщина

Станом на сьогодні 209 працедавців Львова та області працевлаштували 415 офіційно зареєстрованих переселенців.

Про це повідомляє Львівський обласний центр зайнятості.

Станом на 9 червня в обласному центрі зайнятості прийняли рішення про надання 209 працедавцям Львова та області компенсації витрат з оплати праці за працевлаштування 415 внутрішньо переміщених осіб, що прибули з районів активного ведення бойових дій.

Загалом для реалізації цієї програми Львівщина отримала 559 тис. грн, які надійдуть на рахунки фірм і компаній, де працюють переселенці.

"За відшкодуванням витрат з оплати праці прийнятих на роботу вимушено переміщених осіб активно зголошуються працедавці Львова, Червонограда, Дрогобича, Жидачева, Пустомит, Кам’янки-Бузької, Стрия та Бродів. Здебільшого це – юридичні і фізичні особи-підприємці, що ведуть діяльність у таких галузях економіки як переробна промисловість (виробництво), гуртова та роздрібна торгівля, організація харчування.

Є також установи, що належать до сфери адміністративного та допоміжного обслуговування, професійної, наукової та технічної діяльності, сільського господарства, будівництва тощо" – повідомив директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк.

За його словами, деякі фірми забезпечили місцем праці понад 20 переселенців, буває, що до одного працедавця працевлаштовуються кілька членів сім’ї, яка переїхала на Львівщину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.