Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

парк у Львові

Четвер, 9 червня 2022, 13:28

У Львові відновлять парк Архангела Михаїла

парк у Львові

Виконком доручив львівській будфірмі розробити проєктну документацію та відновити парк Архангела Михаїла.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 9 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення надати ЛКП "Зелений Львів" функції замовника на капітальний ремонт парку Архангела Михаїла.

Як пояснив в. о. директора департаменту містобудування Львівської міськради Тарас Кубай, рішенням передбачено розробку проєктно-кошторисної документації та проведення капітального ремонту цього парку.

Розробить проєктно-кошторисну документацію та відремонтує парк ТзОВ "Метгал".

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Метгал" зареєстрована у Львові у 2002 році, займається будівництвом будівель. Власниками компанії є мешканець села Липники Мирон Фарович та львів'янин Борис Стадник. Їм також належить низка інших будівельних фірм Львова.

Додамо, ще у 2019 році У Львові зареєстрували петицію з вимогою очистити та облаштувати парк Архангела Михаїла, що на вул. Стрийській. Парк, площею у 2 га, створили у листопаді 2014 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.