Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ростислав Тістик

Фб Р. Тістика

Субота, 11 червня 2022, 14:12

Нардеп Тістик назбирав 13 млн грн в підтримку бійців 125 бригади тероборони

Ростислав Тістик

Бійцям передали 504 бронежилети, 425 касок, 12 тепловізорів, 2 автомобілі, харчі, медикаменти, техніку, одяг та взуття.

Центр підтримки допоміг із забезпеченням 125 окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України в сумі 13 млн грн.  

Про це повідомив координатор Центру, народний депутат Ростислав Тістик. 

"За два місяці роботи нашого Центру підтримки вдалось передати 625 касок, 504 бронежилети, 13 тепловізорів, 2 автомобілі, тонни харчів, медикаментів, необхідної амуніції, одягу, взуття та аксесуарів", – розповів він. 

Тістик відзначив, що Центру допомогли представники бізнесу, громадськості та волонтери. Він подякував їм за підтримку. 

"Щодня нам допомагали та продовжують допомагати надійні партнери, представники бізнесу, громадськості та волонтери. Дякую кожному, хто долучився! Вклад кожного – вкрай важливий!", – сказав він.

Нагадаємо, що Центр підтримки 125 окремої бригади ТРО ЗСУ – проєкт, започаткований волонтерами для підтримки та забезпечення 125 окремої бригади ТРО ЗСУ. Центр працює на базі "Благодійного Фонду "125". Центр акумулює запити від бригади та організовує оперативне їх забезпечення. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.