Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Седіло

Вівторок, 14 червня 2022, 13:04

Депутат Седіло планує скласти депутатські повноваження

Микола Седіло

Депутат облради Микола Седіло написав заяву про складання депутатських повноважень.

Про це заявила сьогодні, 14 червня, на сесії голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

Депутат Львівської обласної ради від партії Європейська Солідарність Микола Седіло написав заяву про складання депутатських повноважень.

За словами Гримак, заява Седіла наразі ще офіційно не надійшла до обласної ради. Також вона не повідомила з яких причин депутат вирішив достроково скласти депутатські повноваження.

Зазначимо, Микола Седіло на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської обласної ради від партії Європейська Солідарність, офіційно – член цієї партії. Був депутатом облради попереднього скликання – у 2015 році на місцевих виборах переміг у Миколаєвському районі від політичної партії Блок Петра Порошенка Солідарність (39,41% голосів, 53 округ).

Седіло є приватним підприємцем, власником ТзОВ "Кам-Транс", що займається вантажним транспортом, спільно з львів'янкою Маріною Фречкою.

У 2020 році Седіло збільшив свою готівку з 6 мільйонів гривень до 15 млн грн.

Додамо, за даними львівських ЗМІ, Микола Седіло перебуває за кордоном. Він виїхав з країни після початку широкомасштабної війни РФ проти України, але вже після введення воєнного стану та заборони на виїзд чоловікам віком від 18 до 60 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.