Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

lviv.gp.gov.ua

Середа, 15 червня 2022, 16:13

На Львівщині директора держпідприємства НААН України викрили на хабарництві

хабар

Посадовець за хабар обіцяв незаконно передати склад в оренду мешканцю Львівщини.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці викрили та затримали директора одного із державних підприємств Національної академії аграрних наук України на вимаганні хабаря.

"Службовець в умовах воєнного стану налагодив корупційний механізм вимагання та отримання грошових коштів від фізичних та юридичних осіб за передачу в оренду виробничих та складських приміщень, які знаходяться на балансі державного підприємства.

За 200 тисю грн чоловік з використанням службового становища мав надати в оренду складське приміщення без укладання відповідних договорів чи угод" – наголосили в прокуратурі.

Чиновника затримали після одержання першої частини траншу у 30 тис грн від мешканця Львівщини. Гроші вилучили, наразі триває проведення першочергових слідчих дій, після завершення яких заплановано повідомити йому про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.