Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

СБУ

Середа, 15 червня 2022, 15:51

На Львівщині керівника одного з рекламних холдингів викрили на розкладанні бронежилетів

СБУ

Керівник одного з рекламних холдингів України налагодив схему розкрадання гумдопомоги у Львівській області.

Про це повідомляє Управління СБУ у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Керівник одного з рекламних холдингів України разом зі спільниками організував завезення продукції військового призначення в Україну під виглядом гуманітарної допомоги.

"Аби отримати дозвільні документи для безперешкодного перевезення амуніції через кордон, ділки вводили в оману посадовців ЗСУ. Зокрема, брали гарантійні листи від військової частини і ввозили спорядження. А потім замість безкоштовної передачі на потреби ЗСУ продавали його, отримуючи прибуток.

У ході обшуків правоохоронці виявили три тисячі бронежилетів на суму близько 25 млн грн, які були завезені в Україну як гуманітарна допомога армії" – йдеться у повідомленні.

Після проведення експертизи вилучені бронежилети передадуть ЗСУ, а організатору схеми оголослс підозру за ч. 3 ст. 201-2 (незаконне використання з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги, благодійних пожертв або безоплатної допомоги) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.