Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Середа, 15 червня 2022, 17:11

Клієнтами обласного підприємства з дезінфекції є АТБ, WOG та Wizz Air

Львів

Обласне підприємство "Профілактична дезінфекція" працює з всіма українськими авіакомпаніями, угорським перевізником Wizz Air, магазинами АТБ, АЗС WOG.

Про це вчора, 14 червня, під час сесії Львівської обласної ради повідомив в. о. директор обласного комунального підприємства Львівської обласної ради "Профілактична дезінфекція" Роман Добуш.

Підприємство "Профілактична дезінфекція" займається знищенням гризунів та побутових комах (дератизація, акарацидна обробка територій), а також дезінфекцією, яку проводить у всіх регіонах Західної України.

За словами Добуша, підприємствоо працює на основі укладених угод з клієнтами, переважно це медичні та навчальні заклади, й не залучає жодних коштів з обласного та державного бюджетів.

Станом на сьогодні 80% комунальних медичні підприємств області співпрацюють з ОКП ЛОР "Профілактична дезінфекція".

"Щодо великих замовників, то ми ми працюємо з західним відділенням Укрзалізниці, з філіалами магазинів АТБ на всій території Західної України. Також вже третій рік працюємо з АЗС WOG, це практично на половині України, включаючи Дніпропотровську та Запорізьку області" – наголосив Роман Добуш.

Крім цього, під час пандемії коронавірусу комунальне підприємство розпочало працювали з усіма українськими авіакомпаніями, а також з угорським перевізником Wizz Air в Україні.

"Ми проводили дезінфекцію повітряних суден від Covid-19" – додав Добуш.

Наразі та території Львівської області у ОКП ЛОР "Профілактична дезінфекція" є 14 конкурентів, як місцевих приватних, так і підприємств з східних регіонів України.

Минулоріч чистий прибуток підприємства становив 17,5 млн грн. 

Додамо, у січні-квітні 2022 року Роману Добушу нарахували 153 тис. грн заробітної плати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.