Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Васько

Фб Васька

Понеділок, 20 червня 2022, 13:20

Зеленський назвав екстренного Васька заслуженим лікарем України

Андрій Васько

З нагоди Дня медичного працівника Володимир Зеленський нагородив керівника Львівського центру екстреної медичної допомоги Андрія Васька.

Про це йдеться в указі Президента України №419/2022 від 17 червня 2022 року.

Президент Володимир Зеленський з нагоди Дня медичного працівника відзначив виконувача обов'язків директора комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради "Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Андрія Васька.

Зокрема, посадовцю надали почесне звання "Заслужений лікар України".

Нагороду Зеленський присудив за "значний особистий внесок у розвиток вітчизняної системи охорони здоров’я, надання кваліфікованої медичної допомоги та рятування життя людей в умовах воєнного стану, сумлінне виконання професійного обов’язку".

Зазначимо, Андрій Васько з 2020 року очолює Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф як виконуючий обов'язки генерального директора. До цього він був заступником директора департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА.

Згідно з його декларації про доходи за 2020 рік, Васько володіє двома квартирами у Києві, а його дружина, Марта Федак, задекларувала по дві квартири у Києві та у Львові, а також офіс у Львові. У січні-квітні Андрію Ваську нарахували 137 тисяч гривень заробітної плати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.