Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Холод

Понеділок, 20 червня 2022, 15:09

Козицький підкинув півмільйона баті свого пахолка Холода

Юрій Холод

Компанія батьків заступника голови Львівської облради Юрія Холода отримає 500 тисяч гривень на закупівлю обладнання у якості допомоги бізнесу під час воєнного стану.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького № 92/0/5-22ВА від 16 червня 2022 року.

Максим Козицький розпорядився виділити з бюджету 500 000 грн на закупівлю обладнання для ТзОВ "Ромус-Поліграф", що належить батькам заступника голови Львівської обласної ради Юрія Холода.

Зокрема, Козицький затвердив перелік з 32 підприємці та підприємства, які працюють у сфері харчової, легкої, машинобудівельної промисловості та яким виділять кошти в рамках програми підтримки бізнесу у Львівській області, на закупівлю необхідного для їхньої діяльності обладнання. 

У цей перелік увійшло й ТзОВ "Ромус-Поліграф", основний вид діяльності підприємства – неспеціалізована оптова торгівля, хоча всього в компанії понад 40 зареєстрованих видів діяльності – від брошурувально-палітурної діяльності до загального прибирання будинків.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Ромус-Поліграф" зареєстроване у Львові з 1998 року, займається неспеціалізованою оптовою торгівлею, виробництвом меблів для офісів і підприємств торгівлі. Власниками фірми є львів'яни Ігор Холод та Романа Холод, батьки заступника голови Львівської облради Юрія Холода.

У декларації Юрія Холода вказано, що він володіє житловим будинком разом з Романою Холод, а також користується автомобілем BMW 520і/F10 2016 року випуску вартістю 1 025 510 грн, що належить ТОВ "Ромус-Поліграф". Крім цього, Юрій Холод з травня 2010 року по лютий 2014 року працював заступником директора ТОВ "Ромус-Поліграф".

Додамо, всього у 2021 році ТОВ "Ромус-Поліграф" за результатами державних тендерів уклало контрактів на загальну суму майже 44 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.