Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Давидівська ОТГ

Вівторок, 21 червня 2022, 13:49

На території Давидівської ОТГ планують збудувати рибопереробний цех

Давидівська ОТГ

У селі Миколаїв львівський підприємець планує збудувати рибопереробний цех.

Про це йдеться на сайті Давидівської громади Львівського району.

Давидівська сільрада оприлюднила звіт з оцінки впливу на довкілля заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки через будівництво рибопереробного цеху в урочищі "Біля ферми" на вул. Львівська, 1 у селі Миколаїв Львівського району.

Збудувати цех планує львів'янин Віктор Дзюбчик. Для отримання дозволу на будівництво потрібно отримати дозвіл на виконання будробіт від Держінспекції архітектури і містобудування та висновок з оцінки впливу на довкілля від департаменту екології Львівської ОВА.

Громадські слухання проводити не будуть через постанову Кабміну щодо запобігання поширенню коронавірусу.

За даними аналітичної системи YouControl, Віктор Дзюбчик зареєстрований як фізична особа-підприємець у Львові з липня 2020 року, займається роздрібною торгівлею, що здійснюється фірмами поштового замовлення або через мережу інтернет.

 

Нагадаємо, на території у понад 60 гектарів поблизу Яворова планують розмістити індустріальний парк з бізнес-центром, логістичним комплексом та заводами. Також збудувати індустріальний парк планують у Стрию.

А у селі Дідилів Львівського району планують розмістити підприємства промисловості.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.