Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

тролейбус у Львові

Середа, 22 червня 2022, 15:58

У Львові відремонтують тролейбусне депо

тролейбус у Львові

У місті планують оновити депо на вулиці Тролейбусній, 1.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У місті в межах співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку, планують оновити депо на вулиці Тролейбусній, 1.

Зокрема, тут відремонтують більшість приміщень та комунікації, крім диспетчерського пункту, навчально-курсового комбінату та частини кімнат в адміністративній будівлі, які ЛКП "Львівелектротранс" відремонтувало раніше.

Як наголосили у міськраді, реконструкція тролейбусного депо є четвертим компонентом проєкту ЄБРР "Модернізація громадського тролейбусного транспорту міста Львова".

"Вартість усього проєкту складає 22 млн євро, з них 17,5 млн євро – кредитні кошти, та 4,5 млн євро – місцевий внесок. Важливо, що обов’язковою умовою надання кредиту була фінансова участь й самого міста. Оскільки три попередні компоненти були профінансовані із кредитних коштів, то джерелом фінансування останнього компоненту є місцевий внесок, тобто кошти місцевого бюджету" – пояснила керівниця групи реалізації проєктів Міжнародних фінансових організацій ЛКП "Львівелектротранс" Ірина Іванишин.

Зазначимо, проєкт "Модернізація громадського тролейбусного транспорту міста Львова" стартував у 2019 році. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.