Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

теплопостачання

Четвер, 23 червня 2022, 13:34

Українців попередили про зниження температури в приміщеннях під час опалювального сезону

теплопостачання

Мінрегіон закликає українців готуватися до холодів уже зараз та повідомив про зниження температури в приміщеннях до 16-20 градусів.

Про це повідомив міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов на своїй сторінці у Фейсбуці.

Опалювальний сезон 2022-2023 років в Україні почнеться вчасно, тарифи на тепло не зміняться, проте українців попереджають про зниження температури в приміщеннях під час опалювального сезону.

"Тарифи на тепло не зміняться! Ми забезпечимо їхню стабільність. Опалювальний сезон почнеться вчасно. Для цього в нас є всі передумови. Але ми маємо відвикнути жити взимку з відкритими вікнами та обігрівати вулицю.

Вважаємо, що оптимальна температура в оселі має коливатися в межах 18-20 градусів, але в жодному разі не нижче 16 градусів. Як в ощадливих країнах розвинутої Європи. Як ми переживемо цю зиму – залежить від кожного із нас. Готуватися до холодів варто саме зараз" – написав Олексій Чернишов.

Зазначимо, також українців закликають запастися дровами до нового опалювального сезону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.