Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Неділя, 26 червня 2022, 11:29

Садовий збуджується, коли його матюкають з любов'ю

Андрій Садовий

Андрію Садовому подобається, коли його колеги в розмові використовують нецензурну лексику на його адресу.

Міському голові Львова Андрію Садовому часто подобається, коли його колеги в розмові використовують нецензурну лексику на його адресу.

Про це Садовий розповів в ток-шоу Культурна оборона.

"Я не люблю, коли там сюсі-пусі, то означає, що з тою людиною діла не буде. Треба цінувати людей, які не бояться тобі говорити правду", – сказав він. 

Садовий розрізняє коли його матюкають з любов'ю, а коли це – хамство, і в першому випадку мати справляють на нього позитивний ефект. 

"Ти відчуваєш, чи ця правда є хамство чи це є з любов'ю. Бо деколи можна триповерховим, але з любов'ю і воно заходить", – сказав він. 

Садовий розповів про свою колегу Галину Олександрівну, яка часто в розмові на його адресу використовує нецензурну лексику. 

"У мене є мої колеги, які деякі таким триповерховим матом обкладають. Це є одна моя радниця, така трошки старша пані, дуже мудра, Галина Олександрівна, вона як правду-матку влупить. Зразу мене стабілізує", – зізнався він.  

Садовий заявив, що нецензурна лексика на його адресу може бути дуже вишуканою:

"Я деколи такі речі роблю, що і чотириповерховий може бути", – сказав він. 

Серед офіційних та позаштатних радників Садового немає жінки, на ім'я Галина Олександрівна. 

Нагадаємо, що міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що він планує демонтувати приміщення кафе у Сихівському районі Львова, яке відвідала голлівудська зірка, посол ООН Анджеліна Джолі під час свого візиту в Україну.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.