Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Червоноградська РДА

wikipedia.org

Неділя, 26 червня 2022, 11:36

Депутат погрожує cудом Козицькому через бездіяльність Червоноградської РВА

Червоноградська РДА

Червоноградська РВА досі не скасувала незаконий наказ про заборону діяльності районної ради.

Депутат Червоноградської райради Геннадій Воловенко вимагає від керівництва Львівської ОВА вжити дії щодо Червоноградської РВА, яка незаконно заборонила діяльність районної ради 24 лютого. 

"Всі потуги окремих депутатів та керівництва ради відновити роботу впираються в бездіяльність чиновників обласного рівня, як то Львівської обласної військової адміністрації та також і Львівської обласної ради", – заявив Геннадій Воловенко.

Депутат 24 червня повторно офіційно звернувся до керівництва Львівської ОВА з вимогою вчинити дії з тим, щоб Червоноградської РВА скасувала незаконне розпорядження. В іншому випадку Воловенко спільно з іншими депутатами райради звернуться до суду. 

Депутат райради вбачає, що бездіяльність Львівської ОВА перешкодила роботі Червоноградської райради на всіх рівнях. 

"Червоноградська районна рада єдина у Львівській області повноваження якої припинені військовою адміністрацією району ще 24 лютого розпорядженням  військової адміністрації Червоноградського району.

Даним документом зупинено виконання повноважень ради, робота працівників, діяльність міжнародних проєктів, які виконувались в рамках міждержавних домовленостей України з сусідніми країнами", – пояснив Воловенко.

Він вважає, що чиновники Львівської ОВА зобов'язані у своїй роботі дотримуватись вимог чинного законодавства України та мають повне право припиняти незаконні розпорядження підлеглих організацій, зокрема, й Розпорядження №1 Червоноградської РВА, яке з великою ймовірністю перевищує власні повноваження при його виданні". 

Воловенко повідомив також, що депутати Червоноградської райради ініціюють проведення пленарного засідання сесії ради цього тижня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.