Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський прикордонний загін

vsim.ua

Понеділок, 27 червня 2022, 09:25

Прикордонники затримали дев’ятьох чоловіків за незаконний перетин кордону

Львівський прикордонний загін

Чоловіки намагались виїхати за кордон на навчання. 

Прикордонники у поїзді до Перемишля виявили дев'ятьох чоловіків, які намагались виїхати за кордон за фіктивними документами.

Про це повідомила пресслужба Львівського прикордонного загону.

"Чоловіки, віком від 21 до 27 років, надали інспекторам прикордонного контролю документи про навчання у Польщі та Литві. Після перевірки прикордонники встановили, що документи – підроблені", – йдеться у повідомлені. 

Прикордонники у  мобільних телефонах затриманих чоловіків виявили повідомлення, які підтвердили фіктивність документів про навчання. 

"Зокрема в листуваннях з "конторою незаконних подорожей" організатори просили рекомендувати їх послуги іншим. За попередніми даними вартість пакета документів сягала від 500 до 2 000 доларів США", – зазначається у повідомлені.

Прикордонники не вказують коли це сталось і за яким маршрутом слідував потяг.

За фактами використання підроблених документів прикордонники поінформували правоохоронців.

З 24 лютого прикордонники Львівського загону скерували до Нацполіції 310 повідомлень про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 385 КК України "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів".

За вчинення даного правопорушення 118 особам оголошено підозри, відносно 8 порушників винесено судові рішення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.