Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

новобудови львів

google.com

Понеділок, 27 червня 2022, 15:06

Козицький надаватиме житло переселенцям на Львівщини безплатно на рік

новобудови львів

Загалом пропонуватимуть 1858 квартир. 

Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що житло переселенцям буде надаватись безплатно у тимчасове користування на термін до одного року.

«Житло надаватимуть безкоштовно у тимчасове користування на термін до одного року», - написав він.

Для переселенців також буде передбачена можливість продовжити час перебування у квартирах в новобудовах, якщо вони не зможуть знайти інше місце проживання. Втім на яких умовах це буде робитись він не уточнив.

Першочергове право на помешкання отримають мають багатодітні сім’ї та сім’ї з дітьми, вагітні жінки, особи, які втратили працездатність, та пенсіонери.

Козицький також повідомив, що на Львівщині нарахували 86 житлових будинків із можливістю викупу 1858 квартир. Це будинки, які введені в експлуатацію, так і ті, які введуть невдовзі. Перелік буде поданий на розгляд уряду.

Нагадаємо, Львівська ОВА спрямувала фінансову допомогу для переселенців від Малопольського воєводства Польщі на ремонт двох гуртожитків та ліцею.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.