Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

Четвер, 30 червня 2022, 17:30

Львівські депутати допоможуть Садовому з реабілітаційним центром

Андрій Садовий

Міський голова Львова збирає кошти на будівництво Національного реабілітаційного центру у Львові "Незламні" у всьому світі. 

Сьогодні депутати Львівської міської ради схвалили ухвалу на підтримку ініціативи міського голови Львова Андрія Садового щодо створення Національного реабілітаційного центру у Львові "Незламні".

Про це повідомив Андрій Садовий. 

"Депутати підтримали концепцію нового реабілітаційного центру “Незламні", – написав він у соціальних мережах. 

Депутати зобов'язалися всіляко підтримуватиме та вживатиме усіх залежних від неї заходів щодо реалізації проєкту та функціонування Національного реабілітаційного центру у Львові "Незламні", використати всі наявні ресурси й контакти та налагодити співпрацю щодо пошуку партнерів для фінансування будівництва та розвитку Національного реабілітаційного центру у Львові "Незламні", а також докласти зусиль для залучення міжнародних та вітчизняних партнерів для реалізації проєкту Національного реабілітаційного центру у Львові "Незламні".

На середину червня на реалізацію проєкту зібрали понад 2,1 млн. євро. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.