Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

план оборони Львова

city-adm.lviv.ua

Субота, 2 липня 2022, 13:59

Садовий готується до нападу Бацька

план оборони Львова

Андрій Садовий визнав ситуацію на білорусько-українському кордоні непередбачуваною та наказав у всіх районах Львова створити штаби оборони.

Міський голова Львова Андрій Садовий визнав ситуацію на білорусько-українському кордоні непередбачуваною та наказав у всіх районах Львова створити штаби оборони.

Про це він заявив на нараді сьогодні. Чиновники Садового розробили також план дій на випадок ескалації з боку Білорусі. 

З метою захисту від нападу з Білорусі, згідно з планом, створять штаби оборони в районах Львова, а також можуть перевести добровольчі формування в режим цілодобового чергування. 

"Домовились, що у кожному районі міста створимо штаб оборони та проведемо додатковий вишкіл для членів добровольчих формувань тероборони. Поки ми не будемо переводити їх на цілодобове чергування. Але це рішення може змінитись у будь-який момент. Рішення про наступ на Львів буде останнім рішенням в житті цих потвор. Просто знайте це", – сказав Садовий.

Садовий також обіцяє створити добровольчі батальйони з працівників міської ради та комунальних підприємств Львова, але поки над цією ідеєю лише розмірковують в Ратуші.   

"У Львові також формується стратегічний резерв продуктів на випадок блокування шляхів постачання. Треба готуватись до холодної зими та забезпечити можливість обігріву без газу", – додав Садовий.

Нагадаємо, вчора, 1 липня, голова комісії фінансів Львівської міської ради Наталія Шелестак звинуватила Андрія Садового в фінансових зловживання та перевищенні службових повноважень

Речник Банкової Арестович днями висміяв припущення про початок війни між Білоруссю та Україною. Радник голови Офісу президента скептично поставився до чуток про можливий наступ Білорусі на північні регіони України. Про це Арестович написав у себе на Facebook-сторінці. «Цієї неділі «…білоруси 100% підуть у наступ». Це вже всьоме, коли вони йдуть у наступ і одинадцяті сто відсотків», – іронічно прокоментував Олексій Арестович інформацію про можливе включення Білорусі у війну Росії проти України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.