Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наталія Шелестак

Фб Наталії Шелестак

Понеділок, 4 липня 2022, 10:43

Шелестак вимагає від Садового повернути відеотрансляції засідань комісії фінансів

Наталія Шелестак

Депутатка Львівської міської ради Наталія Шелестак вимагає повернути публічний доступ до трансляцій засідань комісії фінансів.

Голова комісії фінансів та планування бюджетів, депутатка Львівської міської ради Наталія Шелестак вимагає повернути публічний доступ до трансляцій засідань комісії фінансів.

Про це вона повідомила Варіанти.

"До мене масово звертаються з питанням про те, куди щезли відеозаписи трансляцій засідань комісії фінансів. Я постійно вимагаю від чиновників міської ради відновити трансляції засідань комісії, адже пройшло достатньо часу від дня хакерської атаки на сайт, щоб професіонали подолали її наслідки. Якщо немає можливості відновити прямі трансляції, як це стверджують чиновники з огляду на проблеми безпеки, то я вимагаю викласти в публічний доступ у соціальних мережах YouTube, Facebook повні записи засідань нашої комісії", – заявила Наталія Шелестак.

Нагадаємо, від початку війни, 24 лютого Львівська міська рада закрила доступ до баз документів на своїх двох сайтах. 13 травня Львівська міська рада заявила про те, що інтернет-мережі та сервіси Львівської міської ради здійснили "одну з наймасштабніших хакерських атак".

Роботу більшості онлайн-послуг згодом відновили, втім доступ до баз залишився закритий, також міськрада перестала викладати у відкритий доступ трансляції засідань комісій Львівської міської ради. У червні Львівська міська рада поновила відеотрансляцію засідань виконкомів.

Голова комісії фінансів Наталія Шелестак минулого тижня заявила, що звернеться до правоохоронців через незаконну діяльність Садового. Депутатка також ініціюватиме скликання чергової сесії Львівської міської ради. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.