Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Ірина Маруняк

Фб П. Ткачука

Середа, 6 липня 2022, 16:25

Маруняк обіцяє припинити потоп на Торф'яній до 15 серпня

Ірина Маруняк

Ірина Маруняк пообіцяла виготовити техніко-економічне обґрунтування пропозицій щодо покращення роботи колектора на вул. Торф'яній.

Заступниця міського голови Львова Ірина Маруняк пообіцяла до 15 серпня виготовити техніко-економічне обґрунтування пропозицій щодо розв'язання питання роботи колектора на вул. Торф'яній.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

"Завершується виготовлення техніко-економічного обґрунтування в частині обстеження мереж, які є на пр. Чорновола, вул. Торф'яній та прилеглих вулицях. Маємо правильно визначити, яким шляхом рухатися. До цієї роботи залучені фахівці НУ "Львівська політехніка" та інші науковці. ТЕО маємо отримати до 15 серпня і тоді будемо замовляти проєкт робіт", – розповіла вона.

Маруняк зауважила, що колектор на Торф'яній є найнижчою ділянкою у Львові, куди під час злив стікає найбільша кількість води. Тому вчора, під час зливи, й було велике підтоплення через те, що колектор не впорався з великою кількістю опадів.

Нагадаємо, що вартість будівництва дублювального колектора на вул. Торф'яній орієнтовно становитиме 250 млн грн.

Маруняк також повідомила, що питання відшкодування збитків автомобілям мешканців Львова внаслідок несправності колектору вирішуватимуть згідно з чинним законодавством.

Нагадаємо, що вчора, 5 липня, у Львові внаслідок зливи затопило вулицю Торф'яну через аварію колектора

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.