У Львові мешканці понад 200 будинків залишаються без гарячої води

Понеділок, 11 липня 2022, 15:21

Станом на сьогодні подачу гарячої води після гідравлічних випробувань не відновили до 212  житлових будинків.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні, після завершення гідравлічних випробувань, у Львові відновили подачу гарячої води до 1259 будинків – це 370 будинків, які обслуговує ЛКП "Залізничнетеплоенерго", і 889 будинків, яким подає воду ЛМКП "Львівтеплоенерго".

Натомість без гарячої води залишаються 212 будинків через ремонтні роботи на теплових мережах і теплопостачальному обладнанню.

"Станом на сьогодні у зв’язку з ремонтними роботами на теплових мережах, в котельнях і ЦТП, без гарячої води ще залишається приблизно 14% будинків. Це в основному Сихів і Франківський район міста. До кінця цього місця гаряче водопостачання їм буде відновлено" – заявили у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

За інформацією ЛМКП "Львівтеплоенерго", через ремонтні роботи подачу гарячої води не відновлено до 3 будинків у Галицькому районі, 11 у Личаківському, 75 на Сихові та 123 у Франківському районі міста.

Додамо, цього року гідравлічні випробування теплових мереж стартували з 23 травня, а з 9 червня у місті розпочалися відновлення гарячого водопостачання.

Мітки: гаряче водопостачання, гідравлічні випробування, новини львова