Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

переселенці

uz.gov.ua

Вівторок, 12 липня 2022, 13:55

На Львівщині за майже п'ять мільйонів відремонтують шість гуртожитків для переселенців

переселенці

На ремонт шести гуртожитків для проживання переселенців у області виділили 4,9 мільйона гривень.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

З обласного бюджету виділили ще 4,9 млн грн на фінансування програми реалізації пріоритетних інфраструктурних проєктів у Львівській області.

Ці кошти спрямували на поточні ремонти гуртожитків області, у яких розміщені внутрішні переселенці.

Зокрема, департамент освіти і науки Львівської ОВА отримав гроші на ремонти приміщень п’яти гуртожитків області, а департаменту економічної політики Львівської ОВА – на реконструкцію гуртожитку в м. Стебнику.

Зазначимо, з початку року на реалізацію програми реалізації пріоритетних інфраструктурних проєктів у Львівській області спрямували 13,8 млн грн, з яких 1,3 млн грн – кошти Малопольського воєводства Польщі.

Загалом на фінансування цієї програми передбачено 53,89 млн грн, з них 50 млн грн – кошти обласного бюджету, а 3,89 млн грн – кошти Малопольського воєводства. У межах програми передбачено проведення ремонтів у 22 гуртожитках.

Додамо, ще у червні голова Львівської ОВА Максим Козицький спрямував фінансову допомогу для переселенців від Малопольського воєводства Польщі на ремонт двох гуртожитків та ліцею.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.