Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

Четвер, 14 липня 2022, 15:04

На Навроцького зведуть багатоповерхівку з підземним паркінгом

візуалізація

На вул. Навроцького, 33 збудують 10-поверховий житловий будинок з підземним паркінгом.

Сьогодні, 14 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ СП "Сігма" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом зі знесенням існуючих будівель на вул. В. Навроцького, 33 у Львові.

Новий житловий будинок збудують на земельній ділянці загальною площею 0,2409 га, що передбачена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Згідно із містобудівною документацією, висота житлового будинку становитиме 31,1 метра, він матиме 9 поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 35%.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, на перших двох поверхах розміщуватимуться нежитлові приміщення, передбачений двоповерховий підземний паркінг під будинком, а також забудовник зобов'язався передати частину приміщень Львівській міській раді для соціальних функцій. 

Коломєйцев додав, що будівництво повністю відповідає усім будівельним нормам та вимогам.

Земельна ділянка, на якій зведуть багатоповерхівку, належать до зони Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до детального плану території у районі вулиці проєктованої, вул. Зеленої, вул. В. Навроцького, просп. Червоної Калини.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ СП "Сігма" зареєстроване з 1996 року у Львові, займається роздрібною торгівлею меблями, освітлювальним приладдям та іншими товарами для дому в спеціалізованих магазинах. Власниками фірми є львів'яни Михайло та Андрій Коропецькі, батько та син, які також володіють ще декількома підприємствами Львова: будфірмою "Буд-проект", ТОВ "Цегляна вежа", "Меблевою компанією "Сігма".

Михайло Коропецький є співзасновником ГО "Центр вивчення явищ корупції".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.