Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Краківець-Корчова

dpsu.gov.ua

П'ятниця, 15 липня 2022, 14:39

Пункт пропуску Краківець – Корчова тимчасово закриють для автівок

Краківець-Корчова

Обмеження не стосуються вантажівок.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

З понеділка, 18 липня, рух для легкового транспорту через пункт пропуску "Краківець – Корчова" буде тимчасово обмежений на 10 днів через будівництво захисного павільйону.

Як наголосили у Львівській ОВА, обмеження не стосуються вантажівок.

Найближчий пункт пропуску, яким можуть скористатись водії – "Грушів". Окрім того, для перетину кордону відкриті інші пункти пропуску.

"Будівництво захисного павільйону передбачене у проєкті "Відкритий кордон" і фінансується за державні кошти. Перепрошуємо водіїв за тимчасові незручності – заявив заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко.

Нагадаємо, 20 червня на пункті пропуску "Краківець – Корчова", у межах проєкту "Відкритий кордон", збільшили кількість смуг для руху вантажівок з 4 до 10 та створили додаткові павільйони для митного та паспортного контролю.

Проєкт "Відкритий кордон" передбачає ліквідацію вузьких місць на західному кордоні та покращення логістики у напрямку Україна-ЄС. Цей проєкт реалізують у межах домовленостей президента України Володимира Зеленського та президента Польщі Анджея Дуди щодо максимального усунення бар'єрів під час перетину кордону.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.